Nieuws

Shoppen

Je favoriete product is op en je bent vergeten het product mee te nemen op het moment dat je een afspraak had of het duurt nog even voordat je weer een afspraak hebt. Er wordt op afspraak gewerkt en ik heb geen winkel waar je zo even binnen kunt lopen. Kun je niet zolang wachten op je product? Geen zorgen!

Je kunt altijd een belletje doen of een e-mail sturen om je product(en) te bestellen. Dan spreken we af wanneer het product klaar staat in het halletje bij de ingang van de praktijk. 

Wellicht had jij de onderstaande datums al genoteerd om naar de praktijk te komen om te shoppen of om langs te komen voor advies. Helaas zijn die momenten komen te vervallen. Maar treur niet, je kunt je bestelling ook via de e-mail doorgeven. Dus als jij deze dag wilde komen, stuur je op deze dag een e-mail met je bestelling en ontvang je gewoon je 10% korting!

Wil je graag advies of kennismaken? Maak via de online agenda een afspraak. Deze kun je vinden onder service behandeling. Kies dan advies - kennismaking.



Shop datum:

  • Woensdag 27 maart 
  • Woensdag 29 mei 

Uitsluitend gedurende de dag je bestelling doorgeven via de e-mail, praktijk-jessica@kpnmail.nl